Το καλοκαίρι έφτασε. Η θερμοκρασία αυξάνεται συνεχώς, το ίδιο και η επιθυμία σας να δροσιστείτε στη κοντινότερη παραλία.Δεν έχετε παρά να εφοδιαστείτε λοιπόν με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ολοταχώς για τη παραλία. Μαγιό, καπελάκι, γυαλιά ηλίου και μη ξεχάσετε το σημαντικότερο.Ποιο είναι αυτό; Πετσέτες θαλάσσης φυσικά!


Οι πετσέτες θαλάσσης είναι το σημαντικότερο αξεσουάρ.Η επιλογή της κατάλληλης πετσέτας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι πετσέτες θαλάσσης λόγω του ότι εκτίθονται σε υψηλές θερμοκρασίες, στο αλάτι, σε αντηλιακό και στον ήλιο φθείρονται εύκολα μειώνοντας την απαλότητα και την απορροφητικότητά τους.


Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, να επιλέγετε πετσέτες θαλάσσης όσο το δυνατόν μεγαλύτερης περιεκτικότητας σε βαμβάκι. Όσο μεγαλύτερο ποσοστό περιεκτικότητας τόσο πιο ανθεκτικές, απορροφητικές και απαλές είναι. Οι βαμβακερές πετσέτες θαλάσσης σέβονται το δέρμα σας αποτρέποντας ανεπιθύμητους ερεθισμούς. Κανείς δε θέλει να σκουπίζει το δέρμα του με μια άγρια σε υφή πετσέτα.


Ενώ αν πάλι το κύριο μέλημά σας είναι το στυλ, δεν έχετε παρά να επιλέξετε πετσέτες θαλάσσης παρεό. Πρόκειται για πετσέτες θαλάσσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως παρεό δενοντάς τις πάνω σας με πολλούς τρόπους  δημιουργώντας διάφορα στυλ. 

Το πλεονέκτημα σε αυτές τις πετσέτες- παρεό είναι ότι στεγνώνουν εύκολα και είναι ιδιαιτέρως κομψές. Κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και χρώματα για να επιλέξετε αυτή που θα συμπληρώσει την εμφάνισή σας. 

Ιδανικά θα μπορούσατε να επιλέξετε παραπάνω από μια πετσέτα σε διαφορετικούς χρωματισμούς ώστε να δημιουργείτε διαφορετικές εμφανίσεις κάθε στιγμή της ημέρας.


Δεν έχετε λοιπόν παρά να επιλέξετε την πετσέτα ή πετσέτες θαλάσσης που ταιριάζουν με τα μαγιό σας μέσα απ΄τη πλούσια συλλογή μας και ύστερα εντυπωσιάστε τους πάντες σε κάθε σας εμφάνιση!